Leasing

1. Privatleasing / FLEX

Fordele ved privatleasing hos os

Hos Bycars tilbyder vi privatleasing på en bred vifte af forskellige biltyper. Ved at lease din bil har du mulighed for at få en fleksibel og økonomisk attraktiv løsning med stor frihed i forhold til, hvis bilen skulle købes med fuld registeringsafgift.

Vi er hos byCars eksperter i privatleasing. Vi har gennem årene skabt en stor erfaring med privatleasing, og er derfor klædt på til at hjælpe trygt og sikkert i din kommende leasingbil.

Vores biler er nøje udvalgte med til leasing som formål. Bilerne er typisk impoteret fra Tyskland, og er derfor eksklusive og med et højt ekstraudstyrsniveau, hvilket du sjældent finder i biler med dansk oprindelse. Vi er selektive med bilerne, og de står uden afgift, hvilket betyder, at når du leaser bilen, så betales der kun afgift af bilen i den periode du kører den. Vi laver typisk aftaler ml. 12 og 36 måneder. Skifter du bil indenfor denne periode er det, at leasing er oftest mest attraktivt for dig som kunde.

Hvis du vælger at lease din næste bil hos byCars, så får du muligheden for at indestå for restværdien selv, og dermed uden nogen begrænsning af antal kørte kilometer i leasingperioden. 

Tag en snak med os, og du vil bliv trygt rådgivet til den korrekte leasingaftale for dig. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 82 82 82 82 eller info@bycars.dk

Bliv klog på vores privatleasing

Oplev mere frihed end ved bilkøb
Privatleasing er særlig en god løsning, hvis du har behov for at have fuld kontrol over din økonomi. For på denne mådehar du et bedre overblik over dine månedlige omkostninger. Og du behøver ikke være bekymret for usikkerheden omkring, hvor meget værdi din egen bil taber, når du skal sælge den igen.
Som en bonus kan du med en privatleaset bil også køre i nyere biler, fordi du typisk oftere vil erstatte den med en ny variant. Det er sværere at få råd til, hvis end ved tradionelt bilkøb.

Privatleasing af mange forskellige biltyper

Hos byCars Biler finder du mange forskellige typer af leasingbiler, så dine valgmuligheder er vide og brede. Vi tilbyder privatleasing af nyere bilmodeller blandt andet fra Mercedes, Audi og BMW – og i flere forskellige størrelser og prisklasser.
Med vores brede udvalg af biler til privatleasing har du hos byCars  mulighed for at finde den løsning, som passer bedst til lige netop dit behov.
Hvis du godt kunne tænke dig at prøvekøre din nye drømmebil og høre mere om mulighederne for at privatlease din nye bil, er du mere end velkommen til at kigge ind forbi byCars.
Vi står altid klar til at rådgive dig i forhold til dit behov og dine muligheder, så vi sammen finder frem til den bedste løsning for dig.

2. Erhvers leasing / FLEX

Fordele ved erhvervsleasing hos os

Hos Bycars  er vi specialister i leasing. Vi har mange års erfaring med erhvervsleasing, og kan derfor hjælpe dig sikkert og uden problemer.

Vi holder i dag en lange række erhvervskunder kørende i deres drømmebiler.
Vi køber vores biler ind, så de er særdeles velegnet til erhvervsleasing. Mange af bilerne er eksklusive og med meget ekstraudstyr, som du sjældent finder i danske biler. Vores biler står uden afgift hvilket vil sige, at du kan lease bilen og kun betale afgift af den periode, du kører i bilen. Vi laver oftest aftaler på perioder af 12-36 mdr. leasing.

Ved køretøjer, der er over 36 måneder gamle betales der 0,5% af den fulde registreringsafgift pr. måned i leasingperioden. Er køretøjet mellem 3 og 36 måneder gammel betales 1%, og er bilen mellem 0 og 3 måneder betales 2%. Køber du en eksklusiv bil i Danmark, bliver du pålagt en afgift på ca. 150% samtidig med, at værditabet er stort. Denne afskrivning kan reduceres med leasing som finansieringsform.

Når du vælger leasing opnår du en fleksibel løsning, da vi kan genberegne afgiften efter et år, og derved nedsætte dit beskatningsgrundlag i takt med at bilen falder i værdi. Din beskatning er ikke højre end bilens aktuelle værdi. Køber du bilen i stedet, og er bilen ældre end 3 år, bliver du beskattet af handelsprisen indtil bilen bliver handlet igen.

Erhvervsleasing gør at du beholder likviditet i firmaet, og du kender afskrivningen på dine biler. Du får altid den mest attraktive beskatning fra start, og vi kan tilbyde gunstige forsikringspriser. Vælger du leasing hos Bycars, har du mulighed for selv at indestå for restværdien, og derved har du ingen kilometerbegrænsning i leasingperioden. Alternativt står Bycars gerne for restværdien efter endt leasing.

Tag en snak med os, og du vil bliv trygt rådgivet til den korrekte leasingaftale for dig. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 82 82 82 82 eller info@bycars.dk

3. Sæson leasing

Fordele ved sæsonleasing hos os

For sæsonbiler som for eksempel cabriolet eller SUV kan man med fordel benytte sig af sæsonleasing. Sæsonleasing betyder at bilen kun er indregistreret i de ønskede måneder, for eksempel 6 måneder om året. Typisk vil betalingen forløbe over hele året, men prismæssigt afspejle, at der kun er betalt afgift for et aftalt antal måneder.

Sæsonleasing er dermed relevant for cabrioleter og SUV’er, der bruges enten om sommeren eller til vinterbrug. Ved at sæsonlease din bil med et begrænset antal aktive måneder, er der helt nye muligheder for at du kan få din drømmebil uanset årstid.

4. Split leasing

Fordele ved splitleasing

Har du virksomhed?
Så kan du dele det mellem erhverv og privat – Splitleasing!
Kører du mindst 60% erhverv og max 40% privat i bilen, har vi måske en attraktiv løsning til dig. Vi splitter kontrakten op i to identiske leasingaftaler til både dig og firmaet. Leasingmodellen er også kaldt for deleleasing, og er særdeles attraktiv for dig som både kører privat og arbejdsrelateret kørsel.

Du skal ikke beskattes af bilen som du normalt skal af fri bil, da vi deler din kørsel op hver måned til dig privat og til virksomheden. Det er en endnu større fordel, hvis du har eget firma. På denne måde kan du nemt bruge samme bil til både firma- og privatkørsel. Hvis din fordeling taler for splitleasing jf. ovenfor, så bør du vælge denne. Derefter opretter vi en elektronisk kørebog med en GPS, der registrerer kilometerfordelingen.

Det er ret simpelt – og du sparer penge på drømmebilen.