byCars

Tryghed hos ByCars

Om os

Din tryghed

Tryghed er nøglen til en god kundeoplevelse. Derfor går vi ekstremt langt for at sikre at du får den bedste bil ikke, forsikring, samt klargøring, inden du henter din bil. Vi har etablerede et stærkt samarbejde med en lang række partnere for at sikre, at du kan være helt tryg under hele processen.

Mekanisk forsikring

byCars tilbyder omfattende mekanisk forsikring i hele leasingperioden. En mekanisk forsikring giver dig fuldkommen tryghed og gennemsigtighed i din eller din virksomheds biløkonomi. Priserne starter fra 5000 Kr. pr. år og dækker effektivt det samme som fabriksgarantien.

Vi tilbyder en bred vifte af garantiprodukter, afhængigt af bilens kilometerstand, motorstørrelse og type.

Med ganske få undtagelser, kan samtlige biler forsikres i hele leasingperioden – det giver forhåbentligt ro til at nyde glæden ved din nye bil.

1663243420238230f21c8-e6d5-4a88-b4e0-cf00bae53b84.jpeg
167967754871684ad5b9e-ea5e-4419-a48f-f96089acc56f.png

Kaskoforsikring

Hos byCars tilbyder vi ansvar samt kaskoforsikring i hele leasingperioden, gennem vores samarbejdspartnere. Omkostningerne ved dette vil fremstå i det tilbud du modtager fra os men er afhængig af hvilken bil der er tale om. Såfremt man selv kan finde et bedre tilbud på forsikringen er man velkommen til at tage dette i brug, dog oplever vi oftest at de priser vi tilbyder er meget fordelagtige.

En kontrakt du forstår

Det kan være svært at finde op og ned i alle de mange leasing muligheder der findes på markedet. Som kunde, kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilken kontrakt giver bedst mening for dig.

Hos byCars har vi en klar mission om at skabe gennemsigtighed til det danske leasingmarked samt hjælpe dig fra start til slut, med at finde den helt rigtige bil og den helt rigtige kontrakt.

16772400317703c14b1c3-1dce-4271-bcec-ee96335e020f.jpeg

Cargarantie

Holder dig kørende & fri for omkostninger

Det er en tillidssag at købe en bil. Din forhandler går ikke på kompromis og har professionelt klargjort din bil. På trods af omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at undgå at uventede reparationsomkostninger slår bunden ud af dit budget, har vi et tilbud til dig: Med ETU Forsikring er du beskyttet mod de værste økonomiske overraskelser.

Ydelser, der lønner sig

Reklamationsret

Købeloven

Købelovens reklamationsret er gældende for bilkøb foretaget ved en bilforhandler, hvis bilkøbet er defineret som et forbrugerkøb, dvs. salg af bil fra forhandler til privatperson.

Reklamationsretten omfatter fejl, der ikke allerede er kendte, der er tilstede på tidspunktet for overdragelsen af bilen til køber.
Reklamationsretten skal ikke forveksles med en garanti.

Formodningsperioden

Formodningsperioden er de første 6 måneder af reklamationsretten. Her er der som udgangspunkt en formodning om at fejlen på bilen var tilstede ved overdragelsen til kunden, med mindre andet kan påvises i form af en erklæring fra en uvildig tredjepart, som viser at den pågældende komponent er undersøgt, og at der ikke var fejl på den. Hvis det ligger helt fast, at en fejl først er opstået efter købet, er fejlen ikke omfattet af reklamationsretten.

Efter de første 6 måneder er det køber, der skal påvise at en fejl har været på bilen på tidspunktet ved overdragelsen til kunden.